Om oss

 

Järvsö Blomsterhandel

Heléne Wärholm

Eva Olsson

Över 25 år i branchen

Vi har en gedigen kunskap om blommor och blomsterarrangemang,. Vi har båda arbetat över 25 år i blomsterbranschen och har ett stort intresse för vår profession och våra kunder.

Heléne Wärholm är uppväxt på Södermalm i Stockholm och började arbeta med blommor första gången när hon var 12 år gammal. Hennes första egna blomsteraffär öppnade hon när hon var 18 år, och därefter har hon drivit flera butiker i Stockholms innerstad. 2013 tog hon dock sitt förnuft till fånga och tog över Järvsö Blomsterhandel flyttade till Yckelsbo, där hon har en stuga sedan 1999. Personliga blomsterarrangemang vid begravningar är hennes specialitet, och hon tycker också mycket om att expiera och ta emot kunder i butiken.

 

Eva Olsson är legitimerad florist genom interflora och en underbar blomsterarrangör. I och med att Heléne nu har tagit över butiken jobbar hon för den fjärde ägaren sedan hon började jobba här för 25 år sedan. Eva skapar fantastiska blomsterkreationer och är en riktig trygghet för såväl kunder som personal i butiken.

 

Rut är inne på sina första år i branschen. Hon är väldigt förtjust i gladiolus-stjälkar men i övrigt är hon helt oduglig vad gäller blommor. Hon tycker väldigt mycket om kundkontakt och blir jätteglad om ni vill hälsa på henne om ni kommer in.

 

Tage är en ny stjärna som älskar ALLA stjälkar. Ja inte bara blomster, allt i sortimentet går bra att tugga på, faktiskt.

Tage & Rut

Järvsö Blomsterhandel - Turistvägen 80 - 840 60 Järvsö - 0651-400 10 - info@jarvsoblomsterhandel.se - Må - Fr 09.30-18.00, Lö 09.30-14.00