Sortiment

 

Järvsö Blomsterhandel

Snittblommor & Krukväxter

 

Vi ser alltid till att kunna erbjuda krukväxter och snittblommor av högsta kvalitét. De flesta kommer från Blomstergrossisten i Uppsala, men ibland får vi även in leveranser från andra företag.

Kramdjur

 

I butiken kan du hitta gose-sugna grodor, katter, hundar, kaniner och såklart - nallar! Våra nallar kommer från Teddykompaniet i Båstad.

Godis & Tvålar

- Underbara presenter att få och ge bort! I butiken hittar du tvålar med personliga budskap från Sköna Ting och jättegott och gammeldags godis från Sockerbageriet.

Kvalitetsljus från VIO

 

Vi har den äran att sälja fantastiska ljus från VIO ljusfabrik. Vi tillhandahåller många färger, både doppade i vax och traditionella.

Kort för alla tillfällen...

Här hittar du rätt, då vårat utbud av kort är det största i kommunen - åtmonstone på den här sidan järnvägen. Här hittar du det perfekta kortet för den som ska gå i pension, den som älskar tomater, är född 1971 eller den som vill uppvakta magistern.

Krukor och vaser av alla di slag...

 

Här kan du botanisera bland alltifrån lerkrukor till stilrena krukor och romantiska spets-krukor. Vi har vaser av glas och porslin. Än så länge. Håll utkik i butiken.

Presentartiklar

 

I Järvsö Blomsterhandel vill vi alltid ha ett spännande utbud av presentartiklar. Just nu har vi prydnadssaker, adressböcker och fågelholkar. Är det något du saknar, så lämna gärna förslag och synpunkter till oss!

Järvsö Blomsterhandel - Turistvägen 80 - 840 60 Järvsö - 0651-400 10 - info@jarvsoblomsterhandel.se - Må - Fr 09.30-18.00, Lö 09.30-14.00